Diploma in Fetal Medicine

Diploma in Fetal Medicine

Απονομή τίτλου Διπλώματος Εμβρυϊκής Ιατρικής από το Fetal Medicine Foundation

Ο συγκεκριμένος τίτλος απονέμεται από το ίδρυμα του παγκοσμίου φήμης Καθηγητή Εμβρυϊκής Ιατρικής Κύπρου Νικολαΐδη στους γιατρούς που εξειδικεύτηκαν στη μονάδα του στο King’s College Hospital, London UK και ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον προγεννητικό έλεγχο και τη διάγνωση παθήσεων του εμβρύου.

Ο Τρικαλινός γιατρός είχε ολοκληρώσει επιτυχώς το απαιτητικό πρόγραμμα εξειδίκευσης στον Προγεννητικό έλεγχο και την Ιατρική του Εμβρύου σε νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου και εδώ και μερικά χρόνια επέστρεψε στην πόλη και προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του στα ζευγάρια της περιοχής μας.

Ο Ιατρός Δρ Αθανάσιος Μουσιώλης γίνεται έτσι ένας από τους ελάχιστους ιατρούς στην Ελλάδα με τον συγκεκριμένο τίτλο (μέχρι το 2021 μόνο 100 τον αριθμό), που πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και διαγνώσεων προγεννητικού ελέγχου που μπορεί να παρέχει στα ζευγάρια που βρίσκονται στην διαδικασία τεκνοποίησης.

Στο ιατρείο του Δρ Αθανασίου Μουσιώλη, Σωκράτους 10 στα Τρίκαλα, παρέχονται όλες οι υπηρεσίες προγεννητικού ελέγχου, όπως υπερηχογραφήματα αυχενικής διαφάνειας, β’ επιπέδου, Dopplers κλπ καθώς και εξειδικευμένες διαγνωστικές επεμβάσεις όπως η αμνιοπαρακέντηση και η λήψη βιοψίας χοριακής τροφοβλάστης (CVS). Ενημερωθείτε σχετικά στο www.embryomedicine.gr

Ευχαριστώ τις ιστοσελίδες TrikalaVoice και Kalabakacity.gr για τη φιλοξενία τους