Εφαρμογή Android

Home » Εφαρμογή Android

Δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για κινητά και ταμπλέτες που λειτουργούν με το λειτουργικό Android την οποία μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από >εδώ<

Android app screenshot

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την περίοδό σας και τις γόνιμες μέρες σας, με προβολή όχι μόνο των ημερών του τρέχοντος ή του επόμενου μήνα, αλλά για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, κάνοντας τον προγραμματισμό της ζωής σας παιχνιδάκι! Αν είστε έγκυος, χρησιμοποιείστε το αναλυτικό ημερολόγιο εγκυμοσύνης, προσαρμοσμένο στις δικές σας ημερομηνίες, με πληροφορίες για όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας Επιπρόσθετα, η εφαρμογή σας παρέχει τη δυνατότητα και την ευκολία να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάθε τρόπο! Μπορείτε να στείλετε αίτημα για ραντεβού στην ημερομηνία που θέλετε, να λάβετε οδηγίες στο χάρτη για το ιατρείο του, να στείλετε απευθείας e-mail ή και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του, καθώς και να είστε πλήρως ενημερωμένη για τα τελευταία νέα και τις σύγχρονες εξελίξεις στη μαιευτική και γυναικολογία, παρακολουθώντας τις αναρτήσεις μας.

Συνοπτική περιγραφή λειτουργιών:

– Η περίοδός μου

Επιλέξτε την ημερομηνία της πρώτης ημέρας της τελευταίας περιόδου σας, τη διάρκεια κύκλου και τη διάρκεια έμμηνης ρύσης σας. Στο ημερολόγιο περιόδου θα εμφανιστούν οι μέρες που έχετε περίοδο, η εκτιμώμενη ημερομηνία της ωορρηξίας σας και οι μέρες με υψηλή γονιμότητα ή πιθανή γονιμότητα.

Οι προεπιλεγμένες τιμές της διάρκειας του κύκλου σας και της έμμηνης ρύσης είναι αντίστοιχα 28 και 5 ημέρες. Μπορείτε να αλλάξετε τις τιμές αυτές χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα κουμπιά συν (+) και πλην (-), που μεταβάλλουν προς τα πάνω ή κάτω αντίστοιχα αυτές τις τιμές.

Χρησιμοποιείστε τα βελάκια αλλαγής μηνών ή επιλέξτε το μήνα και το έτος πάνω στο ημερολόγιο περιόδου για να δείτε τις ημέρες περιόδου και γονιμότητας οποιουδήποτε μήνα!

– Η εγκυμοσύνη μου

Επιλέξτε την ημερομηνία της πρώτης ημέρας της τελευταίας περιόδου σας.

Έχοντας επιλέξει την ημερομηνία τελευταίας περιόδου, εμφανίζεται η πιθανή ημερομηνία τοκετού και το προσωπικό ημερολόγιο εγκυμοσύνη σας. Επιλέγοντας οποιαδήποτε ημερομηνία, βλέπετε τις πληροφορίες για την συγκεκριμένη ημέρα, καθώς και για τον αντίστοιχο μήνα εγκυμοσύνης.

– Ραντεβού

Επιλέξτε στο ημερολόγιο την επιθυμητή ημερομηνία για το ραντεβού σας με τον Δρ. Μουσιώλη. Για τη διευκόλυνσή σας, προκειμένου ο γιατρός να επικοινωνήσει μαζί σας, δώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο αντίστοιχο πεδίο. Πληκτρολογήστε το προσωπικό σας μήνυμα στον γιατρό στο αντίστοιχο πλαίσιο, π.χ. την επιθυμητή ώρα ή το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε το ραντεβού σας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή ερώτηση που θα θέλατε να απευθύνετε στον γιατρό.
Ο γιατρός θα λάβει το αίτημά σας και με την πρώτη ευκαιρία θα επικοινωνήσει μαζί σας.

– Που βρισκόμαστε

Στη σελίδα αυτή υπάρχει ο χάρτης του ιατρείου και τα στοιχεία του γιατρού. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να μεταφερθείτε στο Google Maps, όπου υπάρχει ως προεπιλεγμένος προορισμός το Ιατρείο μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα διαθέσιμα στοιχεία επικοινωνίας, όπως η διεύθυνση, το τηλέφωνο του ιατρείου ή ο προσωπικός αριθμός του κινητού. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ή να στείλετε e-mail στον γιατρό σας, πατώντας πάνω στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

– Τα νέα μας

Πατώντας στο κουμπί αυτό, μεταφέρεστε στο blog του ιατρείου, όπου βρίσκονται αναρτημένα τα τελευταία νέα και οι πλέον πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της μαιευτικής και γυναικολογίας. Οι αναρτήσεις ανανεώνονται συχνά διαρκώς και με προσωπική μέριμνα του Ιατρού ώστε να λαμβάνεται ουσιαστικές και έγκυρες πληροφορίες.

– Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media: Facebook, Twitter, LinkedIn)

Πατήστε στο αντίστοιχο εικονίδιο για να μεταφερθείτε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της επιλογής σας, ώστε να είστε διαρκώς ενημερωμένη με τα νέα και εξελίξεις του Ιατρείου.