Αναπαράσταση του εμβρύου με 3D εκτύπωση

3D printing

Αυτά που νιώθετε στην εγκυμοσύνη σας είναι ιδιαίτερα και μοναδικά: το συναίσθημα της προσδοκίας, οι πρώτες κλωτσιές και οι κινήσεις του. Ο υπέρηχος πρόσθεσε περισσότερες δυνατότητες στο να αντιληφθούμε το θαύμα της ζωής με περισσότερες αισθήσεις: ακούμε τον κτύπο της καρδιάς και βλέπουμε μια μικρογραφία του εμβρύου στην οθόνη του υπερήχου.

Έτσι, οι γονείς μπορούν να γνωρίσουν το παιδί τους ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης. Οι σύγχρονες τεχνολογίες που έχουμε στη διάθεσή μας, μας επιτρέπουν να δούμε τις πρώτες εικόνες του αγέννητου μωρού υπερηχογραφικά, όχι μόνο σε δύο διαστάσεις, αλλά και τρισδιάστατα. Μπορούμε ακόμα να δούμε την εικόνα 3D σε πραγματική κίνηση (4D)!

Οι εικόνες που λαμβάνουμε από τον υπέρηχο είναι εκπληκτικές αλλά τώρα πια μπορούμε να προσθέσουμε και μια καινούργια διάσταση στην αποτύπωση του εμβρύου.

Χρησιμοποιώντας τις νέες ευκαιρίες που προσφέρει η 3D εκτύπωση, παρέχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ακριβούς αντίγραφου του αγέννητου μωρού σας, με τη μορφή φιγούρας. Με την τεχνική αυτή δίνεται η δυνατότητα πιστής αποτύπωσης των χαρακτηριστικών του μωρού σας, όπως ακριβώς είναι μέσα στην μήτρα της μητέρας του.

Συνεργαζόματε με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου και, σε συνδυασμό με τα δικά μας μηχανήματα υψηλών δυνατοτήτων, μπορούμε να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε για εσάς ή σαν δώρο για τους φίλους και συγγενείς σας, την τρισδιάστατη απεικόνιση του μωρού σας την οποία μπορείτε να αγγίξετε και να χαϊδέψετε. Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.